fbpx

Bli frivillig!

Bli med som frivillig, og jobb mot en mer rettferdig verden. Ta et aktivt valg, og engasjer deg! Vi vil ha deg med på laget!

Bli frivillig!

Bli med og lær mer om hvordan verden er urettferdig og hva dette betyr for vanlige mennesker verden rundt. Ta et aktivt valg og engasjer deg, og få med deg andre på å jobbe for en mer rettferdig verden. 

I KFUK-KFUM Global kan du bli med i politiske utvalg, delta på arrangementer, være med i sosiale nettverk, delta på kurs og skoleringer, eller dra på internasjonale konferanser! Som en del av verdens største ungdoms- og kvinnebevegelse, YMCA og YWCA, er mulighetene uendelige. Bli med du også!

Politiske utvalg

KFUK-KFUM Global har fire politiske utvalg som består av unge voksne som ønsker å jobber for en mer rettferdig verden. Det er ingen krav om å kunne noe fra før av, og vi ønsker velkommen til alle som vil engasjere seg for en mer rettferdig verden! Har du et brennende engasjement, eller en genial idé til en SoMe-kampanje? Bli med da vel!

De fire politiske utvalgene jobber med KFUK-KFUM Globals fire tematiske prioriteringer; klimarettferdighet, økonomisk rettferdighet, rettferdig fred og kjønnsrettferdighet.

Les mer om temaene våre politiske utvalg jobber med:

Bli med i sosiale nettverk

Vi vet at mange, kanskje flere enn før, også trenger steder å møte andre mennesker – helt uten forpliktelser. Vi vil være en plattform som tilbyr sosiale nettverk, hvor man møtes rundt et felles engasjement, men organisert akkurat hvordan man selv vil. Om det er quiz-kvelder, tegne på plakater, spise middag sammen, eller bare møtes for å prate. Det er alltid lov å ta med en venn, eller ti! Les mer om Palestinanettverket under, og ta kontakt dersom du er interessert i andre sosiale nettverk.

Vær frivillig når det passer deg!

Det er uforpliktende å bli frivillig hos oss, og av og til er det vanskelig å vite hvordan hverdagen skal gå opp. Bli med i vår frivillig-gruppe, og få med deg hva som skjer. Her legger vi ut arrangementer og info om åpne møter. Av og til trenger vi også noen som kan dra på Folkehøgskole-besøk på vegne av oss, eller som kan være med på sommerleirer og stands. Det er også her vi først poster om utlysninger, ledige stillinger, osv.

Bli med for å få det med deg!

Gira på å reise?

Hos KFUK-KFUM Global har du muligheten til å reise ut i verden!

Reis på 10 måneders profesjonell utveksling med fokus på SRHR (seksuell og reproduktiv helse og rettigheter) og bærekraftsmålene. Bli KFUK-KFUM-bevegelsens delegat på FNs klima-/eller kvinnetoppmøte, eller opplev okkupasjonen av Palestina på nært hold, gjennom et 10 dagers program med unge fra hele verden.

Du vil kanskje lese mer om: