fbpx

Støtt vårt arbeid

Ved å støtte KFUK-KFUM Global, gir du ungdom muligheter til å stå opp for seg selv. Din gave skaper en mer rettferdig verden. Takk!

Bli giver!

Gi ungdom en mulighet!

Ved å støtte KFUK-KFUM Global, gir du ungdom muligheter til å stå opp for seg selv og skape en verdig og trygg fremtid i en mer rettferdig verden. Verdens ressurser er urettferdig fordelt. Investeringer i ungdom er nøkkelen til å skape god fordeling og bærekraftige samfunn lokalt, nasjonalt og globalt. Din gave skaper en mer rettferdig verden! 

Vi jobber rettighetsbasert. Dette betyr at vi jobber for å endre de samfunnsforholdene der sårbare mennesker, spesielt ungdom, fratas rettighetene sine. Myndigheter og det internasjonale samfunnet må holdes ansvarlig for disse forholdene, og dette betyr at en del av arbeidet vårt er å drive politisk påvirkningsarbeid, både hos partnere og i Norge. 

Som fastgiver bidrar du til at våre partnere kan fortsette sitt viktige arbeid med å ivareta kvinners og unge menneskers rettigheter, og til at vi kan drive påvirkningsarbeid både i Norge og partnerlandene våre for å sammen bygge global rettferdighet og fred.

Du kan også …

Gi et valgfritt beløp via Vipps til #12724

Bruke kontonummer: 3000 42 42420

Vi fordeler pengene etter hvor behovet er størst. Våre partnere jobber helhetlig, og har ulike fokus. Her kan du lese mer om hvilke partnere vi jobber med og hva pengene dine går til. 

Takk!

Arv og testamentariske gaver

Ønsker du å tilgode se oss en gave? Ved å gi en testamentarisk gave sørger du for at arbeidet med å myndiggjøre ungdom fortsetter også i fremtiden.

Du kan lese mer om arv og testamentariske gaver her.

Kjøp rettferdige gaver

Ønsker du å gi en rettferdig gave? I nettbutikken vår kan du kjøpe t-skjorter med motiver laget av aktivister, symbolsk oliventre-gavekort, eller Fri-Palestina-caps til inntekt for våre partnere i Palestina.