fbpx

Kjøp et oliventre og plant håp om fred i Israel og Palestina!

Hver vår arrangerer våre partnere oliventreplanting, og inviterer internasjonale besøkende til å bli med å oppleve en tradisjon som strekker seg flere tusen år tilbake. Oliventrær er og har vært en viktig ressurs for alle mennesker som har bodd i området i uminnelige tider. Oliventrær kan bli over tusen år gamle, og er et viktig bidrag til lokale familiers daglige levebrød i mange generasjoner. Oliventrær er en viktig kampsak, fordi rettighetene til jorden stadig bestrides mange steder. For å sikre familien rettighetene til jorden sin, må familiene holde jordene sine i bruk, og planting av oliventrær blir viktig for å synliggjøre bruk av jorden.

Når du kjøper et Oliventre kan du velge mellom å få et gavekort med konvolutt i posten, eller en digital utgave du selv printer ut. Du må beregne en uke før kortet er i postkassen din, dersom du velger fysisk gavekort. 

Du kan kjøpe oliventre til 280 kr i nettbutikken vår:

MERK: Vi sender gavekort til kjøper, ikke mottaker. Inni kortet er det et tomt tekstfelt der du selv kan skrive en hilsen til den du ønsker å gi gaven til. 

Støtt våre partneres mulighet til å hjelpe lokale familier med å plante oliventrær gjennom å kjøpe et oliventre her. Pengene brukes til innkjøp av oliventrær som plantes på jorden til familier for å styrke deres levebrød.