Oliventre

Kjøp et oliventre og plant håp om fred i Israel og Palestina.

Når du kjøper et Oliventre får du et gavekort med konvolutt i posten. Du må beregne en uke før kortet i postkassen din. 

Du kan kjøpe oliventre på Vipps eller ved å sende penger til våre gavekonto.

For kjøp med Vipps; send 200 kroner til "oliventre" (#20873). For å bestille tilhørende gavekort, send en epost til global@kfuk-kfum.no med ditt navn og adressen du ønsker kortet sendt til.   

For kjøp i nettbank; sett inn 200 kroner til våre gavekonto 3000 17 16766. Merk betalingen OLIVENTRE + DITT NAVN. For å bestille tilhørende gavekort, send en epost til global@kfuk-kfum.no med ditt navn og adressen du ønsker kortet sendt til. 

For å motta gavekort før jul, må betaling være gjennomført og epost sendt innen 14. desember. Vi mottar fremdeles bestillinger, men kan ikke garantere at kortene mottas før jul på grunn av postens egne estimater om forsendelser i førjulstiden, samt redusert kapasitet på kontoret i uken før jul.  


Våre partnere arrangerer hver vår oliventreplanting, og inviterer internasjonale besøkende til å bli med å oppleve en tradisjon som strekker seg flere tusen år tilbake. Oliventrær er og har vært en viktig ressurs for alle mennesker som har bodd i området i uminnelige tider. Oliventrær kan bli over tusen år gamle, og er et viktig bidrag til lokale familiers daglige levebrød i mange generasjoner. Oliventrær blir en viktig kampsak, fordi rettighetene til jorden stadig bestrides mange steder. For å sikre familien rettighetene til jorden sin, må familiene holde jordene sine i bruk, og planting av oliventrær blir viktig for å synliggjøre bruk av jorden. Du kan støtte våre partneres mulighet til å hjelpe lokale familier med å plante oliventrær gjennom å kjøpe et oliventre her. Pengene brukes til innkjøp av oliventrær som plantes på jorden til familier for å styrke deres levebrød. 

Du kan skrive en personlig hilsen på den blanke siden. Vår logo er plassert på baksiden av kortet.