Oliventre

Kjøp et oliventre og plant håp om fred i Israel og Palestina.

Når du kjøper et Oliventre får du et gavekort med konvolutt i posten. Du må beregne en uke før kortet i postkassen din. 

Du kan kjøpe oliventre på Vipps eller ved å sende penger til våre gavekonto.

For kjøp med Vipps: send 200 kroner til "oliventre" (#20873). For å bestille tilhørende gavekort, send en epost til global@kfuk-kfum.no med ditt navn og adressen du ønsker kortet sendt til.   

For kjøp i nettbank: sett inn 200 kroner til våre gavekonto 3000 17 16766. Merk betalingen OLIVENTRE + DITT NAVN. For å bestille tilhørende gavekort, send en epost til global@kfuk-kfum.no med ditt navn og adressen du ønsker kortet sendt til. 


Våre partnere arrangerer hver vår oliventreplanting, og inviterer internasjonale besøkende til å bli med å oppleve en tradisjon som strekker seg flere tusen år tilbake. Oliventrær er og har vært en viktig ressurs for alle mennesker som har bodd i området i uminnelige tider. Oliventrær kan bli over tusen år gamle, og er et viktig bidrag til lokale familiers daglige levebrød i mange generasjoner. Oliventrær blir en viktig kampsak, fordi rettighetene til jorden stadig bestrides mange steder. For å sikre familien rettighetene til jorden sin, må familiene holde jordene sine i bruk, og planting av oliventrær blir viktig for å synliggjøre bruk av jorden. Du kan støtte våre partneres mulighet til å hjelpe lokale familier med å plante oliventrær gjennom å kjøpe et oliventre her. Pengene brukes til innkjøp av oliventrær som plantes på jorden til familier for å styrke deres levebrød. 

Du kan skrive en personlig hilsen på den blanke siden. Vår logo er plassert på baksiden av kortet.