fbpx

Joint Advocacy Initiative

Her presenterer vi Joint Advocacy Initative. På grunn av krigen som har utspilt seg siden 7. oktober, er situasjonen på bakken en ganske annen enn det som beskrives nedenfor. Når det blir mulighet for det, kommer vi til å samarbeide med våre partnere for å fortsette dette arbeidet som nå blir viktigere enn noen gang. 

Joint Advocacy Initiative (JAI) jobber for at okkupasjonen av Palestina skal opphøre. Deres målsettinger er fred og rettferdighet i Palestina basert på humanitære og kristne verdier. Dette gjør de gjennom KFUK-KFUM-bevegelsen, kirkesamfunn, kristelige organisasjoner, FN-instanser og andre relevante organisasjoner ved å påvirke beslutningstakere og mobilisere til handling som ender den israelske okkupasjonen av Palestina.

Journey for Justice

Gjennom et 10-dagers program, organisert av JAI, får du en introduksjon til den nåværende situasjonen i Palestina. Programmet består av flere møter med representanter fra de lokale YMCA-/ og YWCA-kontorene og samarbeidsorganisasjoner. Målet med programmet er å utstyre ungdom med kunnskap om påvirkningsarbeid og verktøy for å kunne engasjere seg i tematikken. Sammen med unge fra forskjellige land får du en tur for livet!

Gjennom JAI har:

1000+
ungdommer fått skolering i folkerett og politisk påvirkning
47 000
oliventrær blitt plantet for å beskytte palestinsk land fra ytterlighere okkupasjon
86%
av bønder i en større undersøkelse oppgitt at de opplever å få økt tilgang til egne landområder

Aktuelt

Du vil kanskje lese mer om: