fbpx

Vi flytter inn i frivillighetens hus!

26. februar flytter KFUK-KFUM-bevegelsen inn i Frivillighetens hus i Christian Krohgs gate 10. Vi ser frem til å dele huset med andre frivillige organisasjoner, blant annet LNU, Norsk Friluftsliv og Frivillighet Norge.

Foto: Knut Neerland-Magent

Det er like enkelt å besøke oss i Christian Krohgs gate som det var å besøke oss i Grubbegata. De nærmeste stoppene med kollektivtransport er Grønland og Jernbanetorget med t-bane, Nybrua eller Storgata med trikk og Hausmanns bru med buss. Du kan også ta tog til Oslo S og gå 10 minutter for å komme til oss.

Leie av møteromslokaler

I tillegg til at dere kan bruke våre møteromslokaler gratis som tidligere, er det også mulig å leie møtelokaler i Frivillighetens hus mot betaling. Mer informasjon om dette kommer. Vi får også et eget frivilligrom som kan brukes av alle våre flotte frivillige! Det passer til alt fra å lage plakater til demonstrasjoner til å ha gode samtaler. For å booke møterom og frivilligrommet kan du sende en e-post til global@yglobal.no.

Vi gleder oss veldig til å komme inn i nye lokaler og ser frem til å få besøk av deg!