Organisasjonssekretær


KFUK-KFUM Global søker organisasjonssekretær i en 80% fast stilling.
Tiltredelse 1.august 2018.

KFUK-KFUM Global er en utviklings- og solidaritetsorganisasjon eid av Norges KFUK-KFUM og KFUK-KFUM-speiderne i Norge. Vi jobber for å gi ungdom og kvinner kunnskap om sine rettigheter og mulighet til å ta del i aktiviteter som sikrer økonomisk trygghet, tilgang på mat og helsetjenester, og fredsbygging.

Gjennom vårt arbeid treffer vi hvert år flere enn 25.000 barn, ungdom og kvinner. Mer enn 50.000 liv påvirkes av det arbeidet vi driver i samarbeid med lokale partnere i 11 land. Vi er stolte av å drive vårt arbeid svært effektivt for å få mest mulig ut av hver innsamlede krone. Gjennom informasjons- og kampanjearbeid gir KFUK-KFUM Global ungdom kunnskap om internasjonale strukturer som hindrer rettferdighet og mulighet til å utfordre disse.

Vi et flerkulturelt team bestående av 13 ansatte, ved kontoret i Oslo.

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner / egenskaper: 

Unge personer oppfordres til å søke.

Vi tilbyr 

Fleksibel arbeidstid, meningsfulle oppgaver og et godt arbeidsmiljø. Gode ferie-, pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 27.april.
Send søknaden med CV til: jenny@kfuk-kfum.no
For mer informasjon og spørsmål om stillingen kontakt assisterende daglig leder Jenny Fretheim på tlf. 95405823 eller på jenny@kfuk-kfum.no