Ledig stilling: kommunikasjonsrådgiver 40%


Vi er på jakt etter en kommunikasjonsrådgiver i 40% stilling i et spennende ettårig vikariat fra 1. august 2021 til 31. juli 2022. Stillingen kan kombineres med stillingen som innsamlingsrådgiver.
KFUK-KFUM Global er en utviklings- og solidaritetsorganisasjon som eies av KFUK-KFUM-speiderne og KFUK-KFUM Norge. Sammen med våre partnere jobber vi for å gi unge mennesker muligheter til å skape en mer rettferdig verden. Vi jobber med fem tematiske områder i tråd med FNs bærekraftsmål: kjønnsrettferdighet, økonomisk rettferdighet, klimarettferdighet, rettferdig fred og god utdanning.

Vi søker nå en initiativrik og strukturert medarbeider som skal bidra i vårt arbeid med kommunikasjon, politisk påvirkning og mobilisering av frivillige.

Som kommunikasjonsrådgiver vil du inngå som del av vårt innsamling- og kommunikasjonsteam. Der vil du spille en viktig rolle i vårt arbeid med å mobilisere unge mennesker, skape debatt og påvirke politikk.

Arbeidsoppgaver:

(Oppgavene kan bli justert utfra den totale kompetansen i teamet)

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi tilbyr:

Unge personer oppfordres til å søke. Stillingen vil inneholde noe kvelds- og helgearbeid.

Søknadsfrist: 17. mai. Søknad med CV sendes til live.bjorge@yglobal.no. Presiser i emnefeltet hvilken stilling du søker på, eventuelt om du søker på denne sammen med stillingen som innsamlingsrådgiver. For mer informasjon og spørsmål om stillingen, kontakt Håvard Skjerdal på telefon 97788173.