Vil du bli delegat for KFUK-KFUM-bevegelsen på FNs kvinnekommisjon i mars 2023


Bli KFUK-KFUM-bevegelsens neste delegater til FNs kvinnekommisjon i New York, mars 2023 eller meld din interesse for LNUs ungdomsdelegatordning på likestilling!


Foto: KFUK-KFUM Global. KFUK-KFUMs delegater foran FN-bygningen under CSW i 2018.


Hvert år arrangeres FNs kvinnekommisjon (CSW), og er den viktigste internasjonale møteplassen for å diskutere kvinners rettigheter. KFUK-KFUM-bevegelsen lyser nå ut to delegatplasser til FNs kvinnekommisjon i New York, 06.-17. mars 2023. 

Vi søker én delegat for ett (1) år, og én delegat for to (2) år (reiser på CSW i både 2023 og 2024). Man trenger ikke være ekspert på tematikken for å søke plassene, og man behøver heller ikke ha vært på internasjonale møter som dette, tidligere. Man vil bli koblet opp mot både andre delegasjoner fra KFUK-bevegelsen internasjonalt som skal dra, samt nettverket som jobber med denne tematikken i Norge. Det vil også reise en ansatt med delegatene til New York for å bistå delegatene. 

Som delegat for KFUK-KFUM-bevegelsen representerer man de tre organisasjonene som utgjør bevegelsen, altså Norges KFUK-KFUM, KFUK-KFUM Speideren og KFUK-KFUM Global. 

Hva vi ser etter:

Krav:

Meld din interesse ved å sende et kort motivasjonsbrev på ca. 1/2 side til frivilligkoordinator i KFUK-KFUM Global, Marte Mørk på marte.mork@yglobal.no innen 01. januar. Marker i søknaden om du ønsker ettårig eller toårig plass.

Ønsker du å bli LNUs neste ungdomsdelegat på likestilling?

Landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) søker også én ungdomsdelegat til FNs kvinnekommisjon i mars 2023. Som ungdomsdelegat representerer man LNUs medlemmer og politikk. Ungdomsdelegaten er del av delegasjonen, får vanligvis tale til forsamlingen og bidrar aktivt med politikkutforming og gjennomgang av eksisterende dokumentasjon på kvinners kår. Du kan lese mer om stillingen her. For å kunne søke som ungdomsdelegat til LNU må man bli nominert av en medlemsorganisasjon, for eksempel KFUK-KFUM! Meld din interesse her