Ledig stilling som Mobiliseringskoordinator


KFUK-KFUM Global søker en mobiliseringskoordinator i en 100% fast stilling.

KFUK-KFUM Global er en utviklings- og solidaritetsorganisasjon eid av Norges KFUK-KFUM og KFUK-KFUM-speiderne i Norge. Vi jobber for å gi ungdom og kvinner kunnskap om sine rettigheter og mulighet til å ta del i aktiviteter som sikrer økonomisk trygghet, tilgang på mat og helsetjenester, og fredsbygging. Gjennom vårt arbeid treffer vi hvert år flere enn 25.000 barn, ungdom og kvinner. Mer enn 50.000 liv påvirkes av det arbeidet vi driver i samarbeid med lokale partnere i 13 land, og vi er stolte av å drive vårt arbeid svært effektivt, for å få mest mulig ut av hver innsamlet krone. Gjennom informasjons- og kampanjearbeid gir KFUK-KFUM Global ungdom kunnskap om internasjonale strukturer som hindrer rettferdighet og mulighet til å utfordre disse. 


Arbeidsoppgaver:

Vi trenger en Mobiliseringskoordinator som sikrer gode resultater når det gjelder mobilisering av inntekter og påvirkningsarbeid. Vår organisasjon har et stort nedslagsfelt gjennom våre to medlemsorganisasjoner Norges KFUK-KFUM og KFUK-KFUM-speidere. Dette gjelder både individer og grupper. Det er et mål å mobilisere faste givere, enkeltgivere, enheter til Globalaksjonen, Globalløp, samt sikre respons på holdningspåvirkende kampanjer.

Jobber i team:

Mobiliseringskoordinatoren vil jobbe tett med andre ansatte: 

  1. Økonomi- og administrasjon koordinator: som jobber med logistikk og strategi på givertjeneste. 
  2. Kommunikasjons- og policy koordinator: som jobber med utvikling av nye kampanjer for holdningspåvirkning og beslutningspåvirkning. 
  3. Resultat-koordinator bistand: sørge for at mobilisering skjer også hos våre partnere når det gjelder policy advocacy (en helhetlig global implementering av advocacy). 

Ønskede kvalifikasjoner / egenskaper:

Unge personer og menn oppfordres til å søke. 

Vi tilbyr: 

Fulltidsstilling med fleksibel arbeidstid og meningsfulle oppgaver. Vi er et flerkulturelt team. Gode ferie-, pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 17. april. Send søknaden med CV til: fredrik@kfuk-kfum.no For mer informasjon og spørsmål om stillingen kontakt daglig leder Fredrik Glad Gjernes på tlf. 90673106 eller på email fredrik@kfuk-kfum.no