Foredragsholdere til OD 2018


Vil du holde foredrag for KFUK-KFUM Global under årets Operasjon Dagsverk?

Vi søker frivillige foredragsholdere fra hele landet og tilbyr kurs i foredragsteknikk, økt kunnskap om Palestina og Israel og en unik mulighet til å møte og engasjere ungdom og unge voksne.

KFUK-KFUM Global <3 Operasjon Dagsverk

I mars bestemte norske elever at Operasjon Dagsverk 2018 (OD) skal gå til KFUK-KFUM Global sitt arbeid med ungdom i Palestina. Barn og unge voksne i Palestina må hver dag betale prisen for en konflikt de ikke var med å starte. De er lei av okkupasjon og av å høre at det ikke finnes noe løsning på problemet. Gjennom OD 2018 vil elever ved norske skoler lære mer om konflikten i Palestina og Israel, samt bidra til at tusenvis av palestinsk ungdom får muligheten til å ta kontrollen over sitt eget liv, få kunnskap om egne rettigheter og verktøy til å skape en fredfull fremtid. 

Vi trenger foredragsholdere i hele Norge

OD handler om mer enn bare én dag. Inntektene fra dagsverket er viktig, men minst like viktig er informasjonskampanjen i forkant av OD-dagen. I to uker vil elever på ungdom- og videregående skoler lære om Palestina, internasjonale forhold og solidaritet. I denne perioden skal KFUK-KFUM Global holde hundrevis av foredrag om årets prosjekt på skoler rundt om i landet. Vi er derfor på jakt etter frivillige foredragsholdere fra hele Norge som kan stille opp på minst tre hverdager mellom 15. - 26. oktober. Oppdragene er ulønnede, men KFUK-KFUM Global vil dekke reise og opphold. I tillegg dekker vi reise og kursopphold i foredragsteknikk og årets tema fra 1. - 2. september i Oslo.

Vi leter etter deg som:

Vi kan tilby:

Sånn kan du vise interesse

Dersom du har lyst til å bli foredragsholder kan du fylle ut påmeldingsskjema her

Søknadsfrist er 29. juli. 

Har du spørsmål eller lyst til å bidra på en annen måte enn som foredragsholder kan du kontakte prosjektkoordinator i KFUK-KFUM Global, Andreas Saaghus på telefon: 45 43 53 17 eller mail: andreas.saaghus@kfuk-kfum.no