Deltakerstipend til Journey for Justice


Journey for Justice tar ungdommer mellom 17-25 til Palestina for å oppleve landet og lære mer om situasjonen på Vestbredden. KFUK-KFUM Global lyser nå ut to deltakerstipend til ungdommer som ønsker å delta. Obs: kort frist.

Bli med til Palestina 29. juli - 6. august. Foto: Guro Klausen.

KFUK-KFUM Global utlyser to deltakerstipend til ungdom som ønsker å delta på Journey for Justice 2017. Reisen arrangeres av Joint Advocacy Initiative, vår partner i Palestina. Mer informasjon om programmet og turen finnes her

 Deltakerstipendet vil være på 5.000 kr og dekker deler av deltakeravgiften til partner på 700 USD. KFUK-KFUM Global vil i tillegg tilby forberedelse til deltakerne og legge opp for at mottakere av stipendet får brukt erfaringen på en relevant og engasjerende måte i etterkant. Øvrige kostnader i forbindelse med deltakelse dekkes av den enkelte. Deltakeravgiften på 700 USD dekker hotell, mat, guide og buss. Det forventes at mottakere av stipendet kan dokumentere at de har gjeldende reiseforsikring. Kontrakt skrives med Global, og det vil være noe etterarbeid forbundet med stipendet. 

Send søknadsskjema til linda@kfuk-kfum.no. Frist for innsendelse er 14.05.2017. Hvis det skulle være noen spørsmål så ta kontakt på tlf.: 93 46 79 72. Avreise ca 29 Juli. Hjemreise ca 6 August (kan endres/utvides etter eget ønske). 

Søknadsskjema finner du her: Søknadsskjema for reisestipend til Journey for Justice 2017.docx