Bli med som Global-frivillig på leirer og festivaler sommeren 2022


Reis på spennende leirer og festivaler rundt om i Norge sammen med KFUK-KFUM Global, og bidra til å løfte frem unges stemmer i kampen for rettferdighet lokalt og globalt!


Hver sommer arrangeres det mange festivaler og leire i regi av KFUK-KFUM og Speideren, hvor KFUK-KFUM Global bidrar inn på de ulike leirene for å løfte globale spørsmål innen våre fokusområder kjønnsrettferdighet, rettferdig fred, klimarettferdighet og økonomisk rettferdighet.

Vi vil blant annet reise på landsleirene Gnist og Røst, samt camp Norefjell, hvor vi nå søker frivillige til å reise sammen med oss! 

Din oppgave blir å spre informasjon om KFUK-KFUM Global og om det gode arbeidet våre partnere driver, samt arrangere stands, aktiviteter, workshops og Globalløp/Challenge. På hver leir vil det reise en blanding av ansatte og frivillige. 

Vi vil ha med deg som: 

Vi kan tilby: 

Ukene vi trenger frivillige: 


Påmeldingsfristen er 30. april. Meld deg på ved hjelp av skjemaet under. Ta kontakt med frivilligkoordinator Marte Mørk på marte.mork@yglobal.no eller tlf: 913 28 320 om du har noen spørsmål.