Bli arbeidsgiver og støtt ungdom i Palestina


Illustrasjon: Operasjon Dagsverk

Operasjon Dagsverk (OD) er Norges største solidaritetsaksjon av, for og med ungdom. Den 1. november gir tusenvis av norske skolelever bort en dag av sin utdanning i solidaritet med ungdom i andre land. I år er det KFUK-KFUM Global sine prosjekter for ungdom i Palestina som er mottakerne av de OD-midlene. 

Pengene som jobbes inn på OD-dagen vil bidra til at ungdom i Palestina får tilgang på traumebehandling, opplæring i likestillingsarbeid samt kunnskap om ikke-voldelig motstand og sine demokratiske rettigheter.

For at Operasjon Dagsverk skal bli en fantastisk aksjon trenger vi deg som arbeidsgiver!

Har du et gjerde som må males, en plen som må rakes, en Facebook-side som må oppdateres, papir som må flyttes eller en topplederstilling som må fylles? Stort eller smått? Den 1. november i år får du muligheten til å både få ting unnagjort samtidig som du støtter en god og viktig sak.

Hva kan du gjøre?

Har du eller arbeidsplassen din en jobb, men mangler en arbeidstaker? Ansett en OD-elev du kjenner selv direkte, eller send en mail til jobb@od.no med en kort beskrivelse av jobben, så skaffer vi deg arbeidskraft for en dag!

Pris

Minstepris for et dagsverk er 400 kr for en jobb utført av en videregående elev og 300 kr for arbeid utført av en elev ved en ungdomsskole. 

Har du ikke noe arbeid å gi bort vil bidra allikevel? Gå inn på bidra.no og søk “Operasjon Dagsverk”. Da kan du gi din støtte til ett eller flere alternative dagsverk. 

Les mer på her eller send en mail til Andreas Saaghus om du har spørsmål.