Dans for håp


Kjøp et oliventre og plant håp om fred i Israel og Palestina. Rønningen Folkehøgskole arrangerer solidaritetsaksjonen "Dans for håp" 15. januar 2022 og samler inn penger til YMCA og YWCA i Palestina sin felles Oliventrekampanje.

Hver vår arrangerer våre partnere oliventreplanting, og inviterer internasjonale besøkende til å bli med å oppleve en tradisjon som strekker seg flere tusen år tilbake. Oliventrær er og har vært en viktig ressurs for alle mennesker som har bodd i området i uminnelige tider. Oliventrær kan bli over tusen år gamle, og er et viktig bidrag til lokale familiers daglige levebrød i mange generasjoner. Oliventrær er en viktig kampsak, fordi rettighetene til jorden stadig bestrides mange steder. For å sikre familien rettighetene til jorden sin, må familiene holde jordene sine i bruk, og planting av oliventrær blir viktig for å synliggjøre bruk av jorden.

Kjøp et oliventre til Dans for håp-aksjonen

Når du kjøper et Oliventre får du et gavekort med konvolutt i posten. Du må beregne en uke før kortet er i postkassen din fra det er sendt fra vårt kontor. Det vil også være mulig å ta med seg kort fra Rønningen Folkehøgskole.

Oliventrærne kjøpes ved å vippse sum tilsvarende antall oliventrær til VIPPS #508572. Ett oliventre koster 280kr og du vil bli tilsendt ett gavekort per oliventre.

Husk også å legge inn bestillingen din i bestillingsskjemaet med navn, adresse, e-post og om du skal hente eller vil bli tilsendt gavekortene.

NB! Vi sender gavekort til kjøper, ikke mottaker. Adressen skal derfor være din adresse. Inni kortet er det et tomt tekstfelt der du selv kan skrive en hilsen til den du ønsker å gi gaven til.

Støtt våre partneres mulighet til å hjelpe lokale familier med å plante oliventrær gjennom å kjøpe et oliventre her. Pengene brukes til innkjøp av oliventrær som plantes på jorden til familier for å styrke deres levebrød. 

Du kan skrive en personlig hilsen på den blanke siden. Vår logo er plassert på baksiden av kortet. Vi legger ved en konvolutt.